Një kryeministër si Dr. Berisha i duhet Shqipërisë dhe shqiptarëve!

Urime fitorja, Dr.Salih Berisha, në krye të PD-së.

Fitoria juaj në politikë është fitore e gjithë shqiptarëve, natyrisht se nuk e ke edhe aq lehtë në ballafaqim me mbeturinat e politikës hoxhiste, të cilat në Shqipëri e kanë kapur shtetin për ta mbajtur pushtetin dhe rrënuar demokracinë.

Me shpifje, insinuata dhe ndihmën e SOROSIT, arritën të shpallin person të pa dëshirueshëm nga SHBA-të, por me rëndësi është që juve iu do gjithë populli shqiptar.

Të urojmë shëndet dhe suksese në jetë dhe në ballafaqim me mbeturinat politike anti shqiptare si në Shqiperi, gjithashtu edhe në rajon!

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

“Kongresi i Përmetit”, kongres që i dha fund monarkisë

Story i radhës

Kissinger thotë se Ukraina “duhet t’i lëshojë territor Rusisë” për t’i dhënë fund luftës

Të fundit nga