Në këto vende do të ketë sot ndërprerje të energjisë elektrike sot

KEDS ka njoftuar për vendet ku sot do të ketë ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve që do të kryhen në rrjet. Punimet do të kryhen nga ekipet e KEDS-it, ndërsa janë të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimi:

Punime nga palët e treta/ Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja – LP 10kV Zona Industriale (kodi: 41000009) prej orës 11:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Një pjesë e fshatit Konjuh dhe disa konsumatorë komercial të fshatit Livagjë/Livade, Magj. Ferizaj-Prishtinë dhe Magj.Lipjan-Prishtinë.

Arsyeja: Vendosja e shtylles TM, sipas PEE

2.

TS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10KV QMI (Kodi:41000011) prej ores 12:00 -16:30.

Vendet: Magj.Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Magj. Lipjan-Prishtinë (një pjesë) dhe fshati Suhadoll (një pjesë)..

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje, sipas PEE.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit/ Gjakovë

1.

Nga NS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

LP 10kV Skivjani (kodi: 80080009) prej orës 10:00 deri ne ora 12:00

Vendet: Fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Janosh, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë, Palabardhë, Plançor, Skivjan dhe Zhdrellë (1 konsumatorë). Rrugët: Dedë Gjon Luli (1 konsumatorë) dhe Pashko Vasa (një pjesë).

Arsyeja: Ndrrimi i GM dhe TMRR-ve të djegur në NS 10/0.4kV

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Pekini hap Lojërat Olimpike Dimërore

Story i radhës

Sot në Shkup do të protestohet për rastin e vdekjes së Rexhail Qerimit

Të fundit nga