MSH-Maqedoni: Janë hospitalizuar 576 pacientë me Kovid-19, ka 183 shtretër të lirë

Në repartet infektive dhe në qendrat e kovidit në shtet janë hospitalizuar gjithsej 576 pacientë me Kovid-19 dhe ka 183 shtretër të lirë.

Në qendrat e kovidit në Shkup gjithsej janë hospitalizuar 174 pacientë prej të cilëve 71 në Klinikën për Sëmundje Ngjitëse, 75 në SPQ “8 Shtatori” dhe 28 në Klinikën për Sëmundje të Mushkërive TBC, informuan për AIM-n nga Ministria e Shëndetësisë.

Njoftuan se sipas të dhënave të cilat klinikat dhe spitalet çdo mëngjes ua dorëzojnë, për momentin në Shkup vende të lira ka në Klinikën Infektive, në SPQ “8 Shtatori” dhe në Institutin për TBC.

Ministria e Shëndetësisë. siç bëhet e ditur, në bazë ditore e ndjek situatën me kapacitetet spitalore sa i përket përmbushjes së tyre, me qëllim të planifikimit me kohë të hapave të ardhshëm për kujdes adekuat të të gjithë pacientëve të cilët kanë nevojë për mjekim spitalor.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Hyseni: Punimet në rregullimin e stadiumit do të fillojnë sapo të lejojnë kushtet atmosferike

Story i radhës

Осветлено детското катче во Паркот на бранителите во Драчево

Të fundit nga