MPJ: Shmangni udhëtimet drejt Ukrainës

Ministria e Punëve të Jashtme e Maqedonisë së Veriut, ka bërë apel deri tek të gjithë qytetarët e saj që planifikojnë të udhëtojnë drejt Ukrainës, ti shmangen këtij udhëtimi, dhe të gjithë ata që tani më gjenden në Ukrainë të largohen sa më shpejtë të jetë e mundur.

Në përputhje me apelet e mëparshme, qytetarët të cilët gjenden në Ukrainë, dhe të cilët ende nuk i kanë lënë të dhënat e tyre në Ambasadë, ta kontaktojnë Ambasadën e Republikës së Maqedonisë Veriut në Kiev, në mënyrë që t’i paraqesin të dhënat e tyre në numrat e telefonit

+380442877882
+380663951190
E-mail: [email protected]

Madje, qytetarët tanë mund ta kontaktojnë edhe Ministrinë e Punëve të Jashtme në linjën telefonike +389 75 273 732 dhe në e-maili adresën e mëposhtme: [email protected] Njëherit i rikujtojmë të gjithë qytetarët tanë, si ata që ndodhen këtu ashtu dhe ata që ndodhen në Ukrainë, ose kudo që të jenë, që t’i ndjekin dhe të informohen nga kanalet zyrtare të informimit që dalin nga Ministria e Punëve të Jashtme, rrjetet sociale të Ministrisë dhe të Ambasadës së Republikës së Maqedonisë së Veriut në Kiev.

Ministria e Punëve të Jashtme do të vazhdojë ta ndjekë situatën në Ukrainë dhe në kohë të informojë për udhëzimet e mundshme se si të veprojnë qytetarët tanë”, thuhet në komunikatë e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Maqedonisë së Veriut.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Njohja e patentave, Kurti: Votimi tregon se Gjermania beson në institucionet e Kosovës

Story i radhës

Susaj: Ligësi, hajdutëri dhe pabesi ndaj bujqësisë dhe prodhimit bujqësor Shqipëria, është i vetmi vend në Europë me mbi 60 mijë hektarë të tokës bujqësore të lëna djerr

Të fundit nga