MPB është vënë në kërkim të Bajram Limanit, vrasësi i komandant Shqiponjës

Ministria e Punëve të Brendshme është vënë në kërkim të Bajram Limanit, vrasi i komandant Shqiponjës.
Sic qëndron në faqen e policisë, për të është shpallur fletarest ndërkombëtar.
Bajram Limani, vrasësi i komandant Shqiponjës u dënua me 7 vjet burg e 3 muaj heqje lirie, edhe atë 5 vjet për vrasje dhe 2 vjet e 3 muaj për armëmbajtje pa leje.
Në po të njëjtin rast gjykata dënoi me 3 vjet e 3 muaj burg ndërkohë janë caktuar për Amir Latifin, personin që plagosi Gani Demirin dhe Shefki Rexhepin.
Vrasja e Komandat Shqiponjës ndodhi më 23 korrik të vitit 2015.

Story i mëparshëm

Osmani takohet me nënsekretaren amerikane të Shtetit, fokusi i diskutimeve

Story i radhës

Shkëndija-Shkupi, policia nuk lejon “Shvercerat” të udhëtojnë drejt Tetovës

Të fundit nga