Ministri Sali viziton Qendrën Kovid në Kavadar: Duke rritur përmasën e vaksinimit do të mundim pandeminë

Duke u uruar shërim sa më të shpejtë pacientëve të shtruar në spital, sot e vizitova Qendrën Covid në spitalin e Kavadarit.
Punonjësit e kujdesit shëndetësor në këtë, si dhe në qendrat e tjera të Covid-it, bëjnë çmos për t’u ndihmuar dhe kujdesur siç duhet për të sëmurët.
Së bashku me ta, edhe një herë apelojmë për rëndësinë e vaksinimit, i cili pa dyshim ka një rëndësi të madhe në uljen e pasojave të virusit dhe mbrojtjen e shëndetit të popullatës.
Vetëm duke e rritur përmasën e vaksinimit, si dhe duke i respektuar masat për mbrojtje dhe parandalim, do ta mundim pandeminë COVID.
https://www.facebook.com/BekimSali.AAA/photos/pcb.354420056461782/354419266461861/
Story i mëparshëm

Ministri Çupi takon kreun e Dibrës, Duka: Shpalosen projektet për diasporën

Story i radhës

Një i vrarë dhe dy të plagosur në një kishë në Kolorado

Të fundit nga