Mbetjet digjen ose në lumë, ndotje masive në fshatrat e Durrësit e Krujës

Dhjetëra fshatra të bashkive të Durrësit dhe Krujës po përballen me ndotje masive.

Këto pamje vijnë nga rruga Bubq-Ishëm.

Mbetjet urbane mund të shihen kudo buzë rrugës, ndërsa në disa vende janë krijuar grumbuj të mëdhenj.

Banorët e zonës të shqetësuar shprehen se Bashkia jo vetëm që nuk u pastron, por dhe nuk ka çuar kontejnerë atje.

“Ka shumë kohë që nuk vijnë ti marrin.”

Në mungesë të një pastrimi nga institucionet thonë se mbetjet ose digjen ose hidhen në lumë.

“I derdhin në lumë mbeturinat dimë dhe verë.”

Shpesh herë banorët e Bashkisë së Durrësit janë ankuar në lidhje me mbetjet që mund të gjenden në çdo zonë, ndërsa Bashkia ka një kontratë të vlefshme për depozitimin e tyre në kandfillin e Sharrës në Tiranë.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Mbeturina të shumta “Te Pishat” në Sllatinë

Story i radhës

Luftë me efekte botërore?!

Të fundit nga

AlbanianMacedonianEnglish