Lëvizja Besa zgjodhi edhe kryetarin e degës së Kërçovës

Në kuadër të përgatitjeve për mbajtjen e kongresit të dytë të Lëvizjes BESA sonte u zgjodh struktura e re e degës në qytetin e Kërçovës. Në këtë kuvend zgjedhor delegatët e degës në Kërçovë besimin për të udhëhequr ja dhanë , Agim Sadikut magjistër i shkencave ekonomike, i cili si kryetar i ri i degës prezantoi edhe kryesine e re dhe e ekipin e tij në Kërçovë.

Kuvendin e udhëhoqi kryetari i Komisionit për organizimin e Kongresit, Abdush Demiri, ndërsa fjalë rastin për të përshëndetur punimet e degës, mbajtën sekretari organizativ, Adnan Azizi, anëtari i komisionit Fatmir Limani si dhe kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Edhe dy shtete u bëjnë thirrje shtetasve të tyre të largohen menjëherë nga Ukraina

Story i radhës

Koalat klasifikohen si specie në rrezik të zhdukjes në Australi, zjarret vranë rreth 1/3 e tyre

Të fundit nga