Lëvizja BESA themeloi degën e Manastirit, ja kë zgjodhi për kryetare

Lëvizja BESA filloi përgatitjet e saj për Kongresin e dytë të partisë, pikërisht
në Manastir ku sonte zgjodhi strukturën e re. Për kryetare dege u zgjodh
Afërdita Batallovska e cila ka një përvojë shumë vjeçare në organizimin
politik të shqiptarëve të Manastirit.

Të pranishëm në Kuvendin zgjedhor të degës Manastir morën pjesë edhe
anëtarët e komisionit për organizimin e kongresit, Abdush Demiri, Fatmir
Limani, Adnan Azizi dhe Arjanit Hoxha!

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Ndiqni ëndrrat, 4 këshilla nëse doni të ndryshoni karrierë

Story i radhës

Kokaina e kontaminuar i merr jetën 23 argjentinasve

Të fundit nga