Lajm shumë i keq sulmi në Skenderaj

Ky është një lajm shumë i keq, që tregon se akoma ka individë, të cilët nuk e duan shtetin ligjor dhe sulmojnë policinë, duke injoruar institucionet e drejtësisë.

Individët e tillë duhet të binden se shteti është më i fuqishëm se ta dhe as kush nuk guxon të ngreh dorë kundër shtetit.

Rasti i Skenderajt, tregon se ndëshkimet ndaj atyre që e sulmojnë PK, në kryerjen e detyrave kërkohet të jenë shumë më të rrepta.

Bashkësia Ndërkombëtare dhe NATO, kurrë nuk do t’na ndihmonte për tu çliruar nga okupotori serb, po ta dinte se, ne jemi ata që e sulmojnë Policinë tonë dhe e sfidojmë shtetin tonë.

Ne, sa herë flasin për meritat e UÇK-së, për lirinë e Kosovës, nuk guxojmë të harrojmë për të mos falenderuar edhe Bashkësinë Ndërkombëtare, SHBA-në dhe NATO-n, të cilët kanë bërë shumë për lirinë të cilën e gëzojmë ne sot, pa ndihmen dhe përkrahjen e tyre vështirë se do të ishte Kosova këtu ku është tani.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Mariçiq: Gjuha maqedone do të njihet nga BE-ja

Story i radhës

Qytetari shqiptar: S’martohem pa i bërë 50 vjet se nuk dua të grindem me gruan

Të fundit nga

AlbanianMacedonianEnglish