Kuvendi miratoi ndryshimet, lejet për vozitje do të vlejnë deri në fund të vitit

Me 90 vota pro, deputetët e Kuvendit Republikan miratuan ndryshimet në Ligjin për siguri në trafik, me çrrastë zgjatet vlefshmëria e lejeve për vozitje dhe të njëjtat do të vlejnë deri në fund të vitit, gjegjësisht 31 dhjetor 2024.

Lajmi në përditësim

Burimi: alsat.mk

Story i mëparshëm

Patentë shoferët me “RM” do të vlejnë deri në fund të vitit! Me 90 vota “pro”, pushteti dhe opozita i mbështetën ndryshimet e ligjit

Story i radhës

Operatorët turistikë në Shqipëri me kërkesë të çuditshme: Të mbyllen shkollat më herët që të kemi punëtorë

Të fundit nga