KRRE: Bie çmimi i naftës

Komisioni Rregullator i Energjisë njoftoi se ka marrë vendim për uljen e çmimeve me pakicë të derivateve të naftës.

“Çmimet me pakicë të EURODIESEL (DE V) dhe vajit ekstra të lehtë për amvisëri (EL-) ulen për 2,50 denarë për litër, ndërsa çmimet me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 dhe vajit M-1 NS me pakicë nuk ndryshojnë”, ka njoftuar Komisioni Rregullativ i Shërbimeve të Energjisë dhe Ujit.

Nga mesnata, çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

Motor benzin EUROSUPER BS – 95 90.50 (denarë/litër)

Motor benzin EUROSUPER BS – 98 92,50 (denarë / litër)

Karburanti dizel EURODIESEL BS (DE V) 87.00 (denarë/litër)

Vaj për djegie Extra light 1 (EL-1) 85.00 (denarë/litër)

Naftë M-1 NS 53,848 (denarë / kg)

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Dizeli lirohet për 2,5 denarë, çmimi i benzinës nuk ndryshon

Story i radhës

Alternativa i shkon BDI-së në Çair

Të fundit nga