Krahasimi i fuqisë ushtarake të Ukrainës dhe të Rusisë, shihni dallimet

Një raport nga Global Firepower shfaq dallimet mes Ukrainës dhe Rusisë për nga fuqia ushtarake.

Sipas këtij raporti, Rusia ka 850 mijë trupa ushtarake aktive, ndërkaq Ukraina vetëm 200 mijë.

Për nga numri i rezervistëve dy shtetet kanë numër të njëjtë.

Rusia në anën tjetër ka 1,511 aeroplanë luftarakë, kurse Ukraina 98 të tillë.

Numri i tankeve që posedon Rusia është 12,420 ndërkaq Ukraina ka 2,596 tanke.

Image

Krahasimi

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Eksperti amerikan tregon pse propozoi sanksione për ata që promovojnë bashkimin e Kosovës me Shqipërinë

Story i radhës

Capital T publikon këngën “Përjetësisht”

Të fundit nga