Kosova një hap më afër anëtarësimit në KiE!

Kosova shënoi një moment historik në rrugëtimin e saj drejt familjes evropiane.

Votimi i djeshëm në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës, sukses i radhes dhe një hap më afër në rrugëtimin e vendit drejtë familjes evropiane.

Një indikator i mirë që vendi ynë, më në fund po i përmbush detyrimet apo kriteret e dalura nga BE-ja.

Një dëshmi e fortë që institucionet tona e kanë kuptuar se rruga e integrimit është sfidë, e cila kërkon angazhim dhe plotësim të standardeve evropiane.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Konsultime në OKB lidhur me rezolutën për Srebrenicën

Story i radhës

Nesër fillon fushata për zgjedhjet parlamentare

Të fundit nga