Konfederata e Sindikatave: Të rriten rrogat edhe në kompanitë private

“Për shkak se kemi inflacion të madh, krizë energjetike dhe ekonomike ku presim rritje të energjisë elektrike, kërkojmë këta punëtorë të mbijetojnë këto muaj dhe të përgatiten për dimrin e vështirë siç thotë qeveria. Për të gjithë të punësuarit që kanë pagë neto prej 18 mijë deri në 21 mijë, të marrin tre mijë denarë për tre muaj dhe për të gjithë të punësuarit nga 21 mijë deri në 24 mijë të marrin dy mijë denarë për tre muaj”, deklaroi Bllagoj Rallpovski-kryetar i Konfederatës së Sindikatave të Lira.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

21 të rinj ndërruan jetë në një klub nate, policia në kërkim të misterit

Story i radhës

Armata, promovohen 29 toger të ri

Të fundit nga

AlbanianMacedonianEnglish