Kjo është gjendja e rrugëve në Kosovë

Ditëve të fundit në Kosovë ka mbretëruar mot i ftoftë me temperatura të ulëta, deri në minus 17 gradë Celsius.

Mirëpo, Ministria e Punëve të Brendshme, ka njoftuar se gjendja e rrugëve në Kosovë është e mirë.

Sipas tabelës më poshtë, në disa rrugë është krijuar akull mirëpo prapë mund të kalohen. Disa prej tyre janë të kalueshme vetëm me pajisje dimërore.

Vlen të përmendet që rruga Pejë – Kullë nuk është e kalueshme për automjetet e rënda.<> Sipas MPB-së, mjegull dhe rrëshqitje të dheut nuk ka në asnjë rrugë.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Demokratët zgjedhin sot kanditatët e tyre

Story i radhës

Наскоро ќе намалува цената за паркирање во Скопје

Të fundit nga