Këto lagje në Prishtinë sot do të mbesin pa ujë

KRU Prishtina ka njoftuar konsumatorët e lagjeve “Dardania”, “Lakrishte” dhe një pjesë të lagjes “Kalabria” në Prishtinë, se do të kenë ndërprerje të furnizimit me ujë të pijshëm.

Arsyeja e ndërprerjes së furnizimit ndërlidhet me detektimin e një rrjedhje uji nga gypi DN 200 mm.

“Për ta kryer sanimin e defektit së pari është i domosdoshëm detektimi ngase operatorë të tjerë kanë vendosë gypa mbi gypat e ujit, andaj nevojitet identifikimi i saktë i rrjedhjes”, thuhet në njoftim.

Ndërprerja e furnizimit me ujë varet nga ndërlikueshmëria e rastit, por KRU Prishtina beson se kjo mund të zgjasë tri deri në katër orë./express

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Twitter shkarkon dy drejtues të lartë përpara mbylljes së marrëveshjes me Musk

Story i radhës

Regjim i posaqëm trafiku nesër në Shkup

Të fundit nga