KEDS: Të shtunën nuk do të ketë rrymë në këto vende

KEDS ka njoftuar se disa qytetet të Kosovës do të mbesin pa energji elektrike.

Në njoftim e KEDS thuhet se për shkak të punimeve në rrjet disa zona nuk do të kenë rrymë.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

29.01.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga NS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Fshatrat (kodi: 40000002) prej orës 10:00  deri ne ora 11:00

Vendet: Rrugët: Dardania, Haki Braha (1 konsumatorë), Mirosalë, Mirosalë lagjja Bytyqi, Dedaj dhe te Shkolla, Rexhep Bislimi (1 konsumator); fshatrat: Sojevë, Tankasiq dhe Zllatar.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i grupeve matëse, ormanit të tensionit të ulët dhe i  transformatorëve të djegur matës rrymor në TS 10/0.4kV.

2.

Nga NS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Rahovica (kodi: 40000014) prej orës 11:00  deri ne ora 12:00

Vendet: Bibaj, Muhaxheret e Talinovcit, Sazli, Papaz, Rahovic,Mirosal, Pojasisht, Sazli

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i grupeve matëse, ormanit të tensionit të ulët dhe i transformatorëve të djegur matës rrymor në TS 10/0.4kV.

3.

Nga NS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Kosovapetrolli (kodi: 40041003) prej orës 13:30  deri ne ora 14:30

Vendet: rrugët: Driton Islami (një pjesë), e Reçakut (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë); fshatrat: Muhoc, Prelez i Jerlive, Prelez i Muhaxherëve, Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i grupeve matëse të tensionit të ulët, ormanit të tensionit të ulët dhe i transformatorëve të djegur matës rrymor në TS 10/0.4kV.

4.

Nga NS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

LP 10kV Banulla (kodi: 41000012) prej orës 15:00  deri në ora 16:00

Vendet: Fshatrat: Banullë, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllogc, Gumnasellë, Lagja e Burimit (një pjesë), Lipjan (një pjesë), Llugagji, Pojatë, Rubofc (një pjesë) dhe udhëkryqi

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, i grupeve matëse të tensionit të ulët, ormanit të tensionit të ulët dhe i transformatorëve të djegur matës rrymor në TS 10/0.4kV.

30.01.2022

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10(20)kV  Lipjani do të ndërprehet:

LP 10kV Konjuhi (kodi: 41000004) në dy termine nga ora 10:00 deri 12:00 dhe nga ora 16:00 deri 17:00

Vendet: fshatrat: Akllap (lagja e Akllapit) (një pjesë), Banullë, Gumnasellë (një pjesë), Janevë, Konjuh, Lipjan (lagjja e Akllapit) (një pjesë), Lagjja e Burimit, Lagja e Re (një pjesë), Lipjan (një pjesë), Magjistralja  Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Magjistralja Lipjan-Prishtinë, Çallapeku (një pjesë), Lagja Sadik Shala dhe Udhëkryqi Janjevë-Lipjan (një pjesë).

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/35/10(20)kV  Lipjani do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Labi (kodi: 41000004039) nga ora 10:00 deri 17:00

Vendet: Lulishtet Buqaj , Labi si dhe një serrë përballë.

Arsyeja: Zhvendosja e NS 10(20)/0.4kV dhe rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

3.

Nga  TS 110/6kV Sharrcemi do të ndërprehet:

NS Hani i Elezit  (kodi 420000) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 6kV orës 09:00  deri në ora 15:00.

Vendet: rrugët: Adem Jashari, Dëshmoret e Kombit, Hani i Elezit, Hysen Suma (një pjesë), Izet Bushi (një pjesë), Martirët Bushi (një pjesë), Nuri Bushi, Xhemsedin Suma dhe Zona Kufitare-Hekurudha (dogana), Elham Curri (një pjesë), Hani Elezit (një pjesë), Hysen Suma, Imer Vila, Imri Curri, Kalimi Kufitar (një pjesë), një pjesë e Hanit Elezit – zonës kufitare, 8 konsumatorë buxhetorë – Policia Kufitare në Han të Elezit; fshatrat: Seçishtë, Fusha e Seçishtës, Glloboqicë, Gorancë, Hani Elezit (një pjesë), Krivenik, Lagjja e Maliqëve (një pjesë), Lagjja e Re dhe Rezhancë, Dimcë, Dromjak (një pjesë), Kashan dhe Paldenicë, si dhe rrugët: “Të përndjekurit” dhe një pjesë e rrugës UÇK.

Arsyeja: Punime në stabiliment 110kV në NS Sharr nga  Kompania Sharrcem, servisimi dhe pastrimi i stabilimenteve 110 kV.

31.01.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS  Kodra e Trimave – 8 (kodi: 13000016035) nga ora 09:00 deri 10:00

Vendet: rr. Vlora pjesërisht, rr.  Rugova pjesërisht dhe rr. Kuksi pjesërisht.

Arsyeja: Kryerja e punimeve sipas rekomandimeve nga pranimi teknik, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Prizren

1.

Nga TS 110/10(20)kV  Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Shiroka (kodi: 32000019) nga ora 14:00 deri 16:00

Vendet: Fshati Shirokë dhe një pjesë e rrugës 560 Brigada 123.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës së tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Mitrovicë

1.

Nga  NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Martiraj (kodi 73000009) nga ora 09:00 deri 15:00

Vendet: rrugët: Bahri Kuqi, Ismajl Qemajli  (një pjesë); fshatrat: Begaj, Gojbulë, Gumnishtë, Karaçë, Novosella e Begut  (një pjesë), Shilovicë, Skroma, Studime, Studime e Ulët dhe Studime e Epërme.

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje 10kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Pamje/ Momenti kur “rrëmbehet një avion në Rinas”, si ndërhyn RENEA

Story i radhës

Maqedoni: Caktohet seanca për shfuqizimin e “Qeverisë së Përzhinos”

Të fundit nga