KEDS njofton për ndërprerje të rrymës në këto vende

KEDS ka njoftuar se nesër do të mbesin disa vende pa rrymë. Këto ndërprerje bëhen për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Pejë

1.

Nga NS 110/10kV Deqan do të ndërprehet:

LP 10kV Ledinat (kodi: 53000001) prej orës 10:30 deri në orën 12:30

Vendet: Fshatrat: Baballoq, Beleg, Carabreg i Ulët (një pjesë), Carabreg i Epërm (një pjesë), Dubravë (një pjesë), Gramaqel, Irzniq, Ledina, Llukë e Eperëme (një pjesë) dhe Prekolluk.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndrrimi i GM dhe TMRR-ve të djegur në NS 10/0.4kV.V

2.

Nga NS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

LP 10kV Zallqi (kodi: 50052003) prej orës 10:30 deri në orën 12:30

Vendet: Fshatrat: Bllagaq, Dobrushë (një pjesë), Drejë, Zhabllaq (një pjesë), Gurakoc (një pjesë), Koshë (një pjesë), Oprashkë, Osojanë, Prekallë (një pjesë), Shalinovicë, Trubohovc, Tuqep, Zabllaq dhe Zallq.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndrrimi i GM dhe TMRR-ve të djegur në NS 10/0.4kV.

03.02.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja – LP 10kV Qyteti – Mazgit (kodi: 15019001) prej orës 12:00 deri në ora 13:00.

Vendet: Mazgit te tyrbja, Prestresht, Boshnjakt, Klinakt, Ujisjellsi, Berisht, dhe Fakultetin e Gazetarisë .

Arsyeja: realizimi i urave TM në LP, sipas PEE.

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:

Dalja – LP 10kV Dalja 7 (kodi: 81084021) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Rrugët: Dah Polloshka, Fehmi Agani, F.Sereqi, Gjon Sereqi, Ibrahim Fehmiu, Mark Malota, Tivarit, Nënë Tereza, UÇK-së, Sadik Pozhegu dhe Sadik Stavileci (një pjesë).

Arsyeja: realizimi i sistemit Hyrje/Dalje TM, sipas PEE.

2.

Nga NS 35/10(20)kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja – LP 10kV Dalja 11 (kodi: 80080014) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: 5 konsumatorë komercial në rrugën Sadik Pozhegu.

Arsyeja: realizimi i sistemit Hyrje/Dalje TM, sipas PEE.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Frrok Çupi: Ja dy gjuetarët e politikës shqiptare!

Story i radhës

Osmani dhe Mariçiqi nesër në Paris

Të fundit nga