Ja kush zgjidhet u.d. rektor i Universitetit të Tetovës

Kushtrim Ahmeti deri tani ka qenë edhe në postin e kryetarit të senatit dhe më parë edhe prorektor i UT-së.

Marketing

Ai deri më tani ka ligjëruar në Fakultetin e Filozofisë.

Ahmeti ka arritur nivelet më të larta shkencore akademike, dhe se mban titull e doktorit të shkencave sociale

Story i mëparshëm

​Mungesë e vezëve në Britani

Story i radhës

Ndryshojnë përsëri çmimet e derivateve

Të fundit nga

AlbanianMacedonianEnglish