Ganiu për 1 Majin: Ju punëtorë jeni forca e shoqërisë

Kryetari i Çairit, Ganiu ka uruar 1 Majin – Ditën Ndërkombëtare të Punës.

Statusi i plotë:

Ju punëtorë jeni forca e shoqërisë, jeni e djeshmja, e sotmja dhe e ardhmja e zhvillimit ekonomik dhe shoqëror. Djersa, mundi juaj dhe kontibuti juaj gjatë dekadave kërkojnë respekt pafund.

Ne do të vazhdojmë të mbrojmë të drejtat tuaja, të angazhohemi për kushte sa më të mira, avancim dhe mundësi të barabarta për secilin punëtor veç e veç.

Duke u zotuar për mbështetje maksimale ju urojmë 1 Majin – Ditën Ndërkombëtare të Punës.

Visar Ganiu, kryetar i Komunës së Çairit

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Unioni i nxëxnësve të shkollave të mesme, të shtyhet afati i maturës shtetërore

Story i radhës

Apel për ndihmë, të ndihmojmë Luljetën nga Shkupi

Të fundit nga