Edhe një projekt i realizuar me sukses nga Blerim Bexheti

Kryetari i Komunës së Sarajit Blerim Bexheti vazhdon realizimin e projekteve të rëndësishme infratsrukturore në komunën të cilën udhëheq. Përmes imazheve Bexheti njofton për punët e realizuara deri tash që kanë të bjënë me rikonstruimin e rrugës kryesore nga sheshi deri tek varezat e vendbanimit Bojanë.
Postimi i plotë:

🚧 Përfundon faza e dytë e rekonstrumit të rrugës kryesore, nga sheshi deri tek varezat e vendbanimit Bojanë.
✔️ Infrstrukturë nëntokësore
✔️ Trotuar
✔️ Asfaltim
✔️ Ndriçim publik
✔️ Hapësira të gjelbërta

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

FOTO LAJM: Zeqiri viziton shkollat e mesme të Çairit, shijon dhe byrekun

Story i radhës

Dita e Dëshmorëve, Ahmeti: Sakrifica e tyre heroike meriton respektin më të madh

Të fundit nga