E vetmja gjë që nuk duhet të bëni kur ndaheni papritur nga partneri

Ndarja vjen në një moment kur më së paku e prisni, ose nuk keni qenë në humor ta pranoni atë që po vinte. Partneri juaj ju tregon se dëshiron që ju të ndaheni, duke mos lënë vend për shpjegime të mëtejshme apo përpjekje për të shpëtuar lidhjen.

Çdo ndarje është një formë vdekjeje, veçanërisht nëse ndodh papritur dhe pa vullnetin tuaj. Pasojnë të gjitha fazat që ekzistojnë në humbje dhe përgjithësisht ne po kërkojmë përgjigje se pse na ndodhi. Edhe një gabim shumë klasik që bëjmë që na shkatërron pak nga pak është ndjekja në rrjetet sociale.

Kur mbianalizon çdo moment të marrëdhënies për të kuptuar se çfarë shkoi keq, kur bëni të njëjtën gjë me njerëzit që ju interesojnë dhe kur kontrolloni Instagramin e tij për aktivitete të dyshimta, nuk jeni duke kaluar nëpër fazat e një ndarjeje, ju. po hyni në një rreth vicioz .

Çfarë duhet bërë në vend të përndjekjes dhe analizës

Ekspertët ju nxisin të mbani një ditar mendimesh dhe ndjenjash. Shkrimi ju ndihmon të relaksoheni dhe mund t’ju japë përgjigje, por ato kanë të bëjnë kryesisht me ju dhe nevojat tuaja. Edhe sigurisht, mos e mbytni dhimbjen tuaj. Mund të duhet kohë për të kapërcyer një marrëdhënie, pa marrë parasysh sa kohë.

Çështja është të merrni kohën tuaj, të merrni përgjegjësitë tuaja dhe të respektoni dëshirën e personit tjetër për të vazhduar pa ju. Në planin afatgjatë, do të kuptoni se do të keni hequr dorë nga një marrëdhënie që nuk ishte për ju.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Ja si do të jetë moti gjatë ditës në Maqedoni

Story i radhës

Pesë gjëra në seks të cilat krejtësisht dhe me siguri i çmendin meshkujt

Të fundit nga