Dogana dhe IFC prezantojn studimin për kohën e zhdoganimit të mallrave

Korporata Financiare Ndërkombëtare (IFC) pjesë e Bankës Botërore në bashkëpunim me Doganën e Kosovës prezantojnë një studim i cili ka matur kohën e zhdoganimit të mallrave nga momenti i hyrjes e deri në përfundim të procedurave doganore.

Poashtu si në eksport po ashtu edhe në import.

Në këtë prezantim do të paraqiten të gjeturat e këtij raporti të cilat do të prezantohen nga ekspertët e IFC/BB ku gjithashtu mund të keni rastin për të diskutuar dhe marr përgjigjej lidhur me këtë studim.

Vijon…

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

SHBA lëshon një paralajmërim të ri për Rusinë

Story i radhës

Arrestimi i Nuredin Dumanit, Gledis Nano në konferencë të jashtëzakonshme për mediat

Të fundit nga