Diskutohet rrugëtimi i Kosovës drejt BE-së, sfidat në Drejtësi dhe Administratë

Lëvizja FOL në bashkëpunim me PIPS organizon konferencën ndërkombëtare me temë “Rrugëtimi i Kosovës drejt BE-së:

Sfidat në Drejtësi, Administratë Publike dhe Integrime Europiane”.

Kjo konferencë realizohet me mbështetjen e programit MATRA të Ambasadës Holandeze në Kosovë.

Dhe zbatohet në bashëpunim me PIPS.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Temperaturat sërish nën zero, si do të jenë ditët e fundit të janarit

Story i radhës

E konfirmon partia, Fatmir Limani i bashkohet Lëvizjes Besa

Të fundit nga