Disa lagje dhe fshatra të Shkupit nesër pa energji elektrike

Një pjesë e shfrytëzuesve të lagjes Petrovec, në rrugët “5”, “7”, “9” dhe një pjesë e rrugës “1”, nesër nga ora 8:00 deri në ora 11:00: 30 do të mbeten pa furnizim me energji elektrike.

Nga ora 9:00 deri në ora 14:00, pa energji elektrike do të jenë pjesë e konsumatorëve nga rruga “22” dhe “20” në lagjën Kisella Jabuka, nga ora 9:00 deri në ora 14:00 shfrytëzuesit nga një pjesë e fshatit Idrizovë, nga ora 10:00 deri në ora 14:00 pjesa nga rruga “Anton Dimitrov” në lëvizje nga rruga “Skender Beg” në rrugën “Robespjerova”, si dhe rrugët “Radoe Dakiq” dhe “Skender Beg” në lagjen Draçevë, ndërsa nga ora 11:00 deri në ora 14:00 pjesë e fshatit Haraçinë afër marketit SEID.

Siç informojnë nga Qendra Rajonale për Menaxhimin e Krizave të Qytetit të Shkupit, shkak për ndërprerjen e furnizimit me energji elektrike është kryerja e intervenimeve të planifikuara teknike në rrjetin shpërndarës nga ekipet e EVN Maqedoni SHA.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Putin përgatitet për luftë, bën lëvizjen e rëndësishme – dalin pamjet

Story i radhës

Për shkak zonës të rrezikshme në Matkë, apelohen qytetarët të mos lëvizin afër shkëmbit të djathtë

Të fundit nga