Dashuria, 3 shenjat që tregojnë se lidhja nuk po funksionon

Nëse po lexoni këtë artikull, ndoshta nuk do të nevojiteshin më fjalë për të arritur në përfundimin se historia juaj e dashurisë ka marrë fund. Megjithatë, nëse keni nevojë për një nxitje shtesë për të pranuar realitetin, ne ju ofrojmë tre sinjale rreth të cilave mund të mendoni. Nëse 3 sinjalet e përmendura në paragrafin tjetër tingëllojnë të vërteta tek ju, ndoshta do të ishte e përshtatshme t’i shndërroni dyshimet tuaja në siguri. Nëse jo, mund të keni ende kohë për të shpëtuar marrëdhënien tuaj.

Fundi i një dashurie, 3 shenja të pagabueshme

Fatkeqësisht, janë tre shenja të pagabueshme në dashuri nga të cilat nuk mund të shpëtoni. Nëse lindin këto tre ndjenja, ndoshta duhet të përballeni me realitetin dhe të pranoni se marrëdhënia juaj ka marrë fund.

A ndjeni zili për çiftet e tjera? Kjo është shenja e parë e të qenit keq. Kur dy persona janë të lumtur, të dashuruar dhe të sigurt për të qenë bashkë edhe përballë vështirësive, nuk ka rëndësi sesi çiftet e tjera e menaxhojnë marrëdhënien romantike. Në momentin që ndjen zili dhe trishtim para dy të dashuruarve, do të thotë që brenda teje dëshiron diçka që nuk të përket më. Dhe ja ku kemi ardhur te sinjali i dytë i pagabueshëm: aktivizohet kujtimi i dashurive të vjetra.

Ish-ët kthehen në sulm, jo konkretisht, por në mendjen tuaj. Kujtimet e përkëdheljeve të ëmbla, vëmendjes, fjalëve romantike të përshkojnë mendjen: ai/ajo më trajtoi kështu, më bëri të ndihem i dashuruar. Është absolutisht normale që mendja të gjenerojë krahasime: kur fillojmë një marrëdhënie të re, ne e lidhim partnerin e ri me atë të vjetër. Për sa kohë që e tanishmja fiton në krahasim, historia juaj e dashurisë do të jetë idilike. Përkundrazi, nëse e kaluara fiton, ka diçka që nuk shkon me marrëdhënien në çift që po përjetoni tani.

Në këtë pikë, dilemat dalin në krye dhe lind dyshimi që përfaqëson prova përfundimtare të përfundimit të afërt të marrëdhënies suaj: “A jam dashuruar me personin e gabuar?”. Në momentin që zemra juaj mbushet me dyshime të forta, kjo do të thotë që nuk jeni më të sigurt për marrëdhënien tuaj. Kur nuk ka siguri, nuk ka dashuri. Dashuria është dashuri gjithmonë dhe në çdo rast, përballë gëzimit dhe dhimbjes, shpresës dhe zhgënjimit, edhe gjatë grindjeve më të forta. Pyetja “Pse jam me të?” nuk duhet të lindë kurrë në mendjen tuaj, sepse është ai/ajo që është arsyeja e historisë suaj të dashurisë dhe është i vetmi element për të cilin KURRË nuk duhet të ketë dyshime.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Liderët e Perëndimit shfaqin unitet për situatën në Ukrainë

Story i radhës

Krerët e FFK-së vizituan klubet që ndodhen në Antali 

Të fundit nga