Çirrje dhe lot krokodilli per te arrestuarit qe po gjykohen nga Gjykata Speciale

Çirrje dhe lot krokodilli per te arrestuarit qe po gjykohen nga Gjykata Speciale , ne kete pervjetore te Epopes se UCK-se. 

Atje nuk po gjykohet UCK-ja as lufta e jone e drejte, po gjykohen vetem individet qe abuzuan me pergjegjesite e tyre jo per interesin e vendit,por per interesa personale e klanore per nam, pushtet e para. 

Njerez, akuzat ndaj tyre jane 80 % per vrasjen e shqiptareve, viktima qe meritojne drejtesi. 

Mohimi i drejtesise eshte mohim i shtetit te se drejtes qe rrezikon te ardhmen tone si shoqeri e vlerave demokratike me ambicie per integrime euro-atlantike . Lene drejtesine ta thote fjalen e vet, Gjykata Speciale nuk eshte e Rusise, eshte e Kosoves. (n.h)

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

NATO do të furnizojë Ukrainën me aeroplan

Story i radhës

Bitcoin Is Helping Both Sides in Ukraine War, But It Won’t Wreck Russian Sanctions

Të fundit nga