Sot do të varroset Rexhail Qerimi

Disa minuta pas mesnate, në rrethana të mistershme, ka ndërruar jetë Rexhail Qerimi, i dënuar për rastin “Alfa”, me burg të përjetshëm. Pas kësaj ishin njoftuar familjarët e të ndjerit, të cilët

Moti sot në vendin tonë

Dita do të jetë me diell dhe pak më ngrohtë, gjatë pasdites do të paraqiten vranësirat të cilat kah fundi i ditës do të rezultojnë edhe me reshje të borës. Kështu do

Moti gjatë ditës së nesërme në Maqedoni

Moti nesër do të jetë me vranësira dhe më nxehtë, ndërsa gjatë pasdites, në pjesën perëndimore të vendit do të rriten vranësirat. Në fund të ditës dhe gjatë natës, kryesisht në pjesët