iCloud ka një problem serioz sigurie

Disa përdorues të iCloud raportuan probleme serioze me shërbimin i cili po korrupton video dhe ruan imazhe të njerëzve të panjohur. Përdoruesit postuan në forumet e MacRumors ku njëri prej tyre thoshte

TikTok subjekt i disa hetimeve në Evropë

Presidenti i Komisionit Evropian, krahu ekzekutiv i Bashkimit Evropian, konfirmoi disa hetime të cilat po bëhen ndaj TikTok. Hetimet vinë lidhur me shqetësimet e transferimit të të dhënave të qytetarëve Evropianë në