Zhvillohet workshopi i parë i Elevator Lab

Është zhvilluar Workshopi i Parë i Elevator Lab më 22 Nëntor. Startup-et u njohën me disa element të rëndësishëm për programin, prezantimin dhe konkursin final. Të rinjtë e mbledhur në Destil Creativ

ВИДЕОЛОТАРИЈА ГО ПОДДРЖА БОБАН ИЛИОСКИ ВО НЕГОВИТЕ СПОРТСКИ ПРЕДИЗВИЦИ

Под слоганот ИГРАЈ СО НАЈДОБРИТЕ, Видеолотарија Касинос Австрија го поддржа и навиваше Бобан Илиоски да стане европски шампион во кик бокс. Видеолотарија Касинос Австрија го препозна потенцијалот на Бобан Илиоски, одлучувајќи да