BDI në Tetovë ndryshon listën e këshilltarëve 100%

Bashkimi Demokratik për Integrim ka dorëzuar në KKZ listën e këshilltarëve të cilët do të garojnë për anëtarë të këshillit komunal në Tetovë në zgjedhjet e 20 Gushtit në Tetovë.

Në vazhdim ju sjellim komplet listën e BDI për garën për Këshillin e komunës së Tetovës.

1. Faton Ahmeti
2. Veton Murati
3. Teuta Abazi
4. Amet Rexhepi
5. Emin Velija
6. Lindita Jahjai
7. Shpresa Qazimi
8. Fitim Mustafi
9. Kujtesa Bajrami
10. Sali Elmazi
11. Liridon Disha
12. Fatime Lika
13. Gezim Bafqari
14. Lilbert Memeti
15. Ramije Dauti
16. Krenar Berisha
17. Luiza Alija
18. Naim Ajdini
19. Arbnore Dehari
20. Elvira Limani
21. Artan Ejupi
22. Naile Durmishi
23. Alajdin Avziu
24. Armend Fazliu
25. Merita Mustafai
26. Endrin Kadriu
27. Bekim Smaili
28. Nora Muaremi
29. Rabije Murati
30. Bajram Rexhepi
31. Eshtref Dehari

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Digjet Evropa, rreth 300 viktima nga zjarret dhe mbi 7000 hektarë tokë e djegur

Story i radhës

Zbulohen detajet nga oferta e Romës për Dybalan

Të fundit nga