Avokati i Popullit me linjë telefonike falas për raportimin e shkeljeve të të drejtave të votës

Story i mëparshëm

Çfarë ndodhë nëse ndërpritet procesi i zgjedhjeve në një vendvotim? Mësoni rregullat në dhe procedurën e votimit në RMV

Story i radhës

Ndërtimi i hekurudhës Vorë-Hani i Hotit nis brenda vitit, pritet ratifikimi i huas së BERZH-it prej 98.75 milionë eurosh

Të fundit nga