Anketa e re: Kjo parti politike i fiton zgjedhjet në bllokun politik shqiptar

Instituti për Hulumtime Politike nga Shkupi (IPIS) sot publikoi një sondazh për qëndrimet e qytetarëve për mbështetjen e tyre ndaj partive politike dhe politikanëve, si dhe për disa çështje aktuale në këtë moment.

Sipas rezultateve të sondazhit, pyetjes se për cilën parti do të votonit nëse javën e ardhshme do të kishte zgjedhje parlamentare, për VMRO-DPMNE-në do të
votonin 21,2 për qind, për LSDM-në 16,2 për qind, për BDI-në 7,2 për qind, për Aleancën për Shqiptarët 3,8 për qind e të anketuarve. 2,9 për qind për të majtën, 1,5 për qind për BESA dhe një për qind për Alternativën

17,3 për qind e të anketuarve nuk do të votonin për asnjë parti, 16,1% nuk tregojnë për ke do të votojnë ndërsa 12.8 për qind nuk kanë pasur përgjigje

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Anketa: Më shumë se gjysma e shqiptarëve e përkrahin BDI-në dhe Ahmetin

Story i radhës

Ali Ahmeti më i përkrahur nga shqiptarët se të gjithë të tjerët bashkë

Të fundit nga