Ajo që shihni zbulon se me çfarë ushqehet energjia juaj femërore

Testi i energjisë femërore zbulon se me çfarë ushqehet e juaja: mendoni se jeni gati ta zbuloni?

A mendoni se e dini vërtet se ku lind energjia juaj femërore? Ne të gjithë kemi lloje të ndryshme energjie që na japin forcë dhe na lejojnë të jetojmë në një mënyrë ose në një tjetër. Varet vetëm se cilën do të vendosim të mbizotërojë mbi të tjerët: këtu fshihet “sekret” i jetës sonë!

Ndonjëherë ne duhet së pari të kuptojmë se nga çfarë kontrollohemi, në mënyrë që të kuptojmë më pas se si ta heqim qafe atë ose ta bëjmë atë të shpërblehet në mënyrën që duam. 

Jeni të sigurt që e dini se çfarë ushqeni energjinë tuaj femërore?  

Ke parë fytyrën e një burri

Qartësia, vetëdija dhe qetësia. Testi i energjisë femërore na zbulon se karakteristikat tuaja janë të frymëzuara nga këto tre tipare të karakterit. Jeni një person që nuk keni frikë t’i shikoni të tjerët në sy, që merrni gjithmonë përgjegjësi dhe që jetoni një jetë pa frikë dhe pa pendime. Kjo nuk do të thotë që nuk gaboni kurrë ose se nuk ndodh që të zemëroheni: për fat të keq edhe ju përfshiheni në situata dhe, ndonjëherë, silleni në një mënyrë që nuk ju pëlqen. Megjithatë, për fat të mirë për ju, energjia juaj femërore merr forcë nga një forcë e madhe morale, e cila ju lejon të qëndroni të bazuar në parimet tuaja. Ju gjithashtu jeni në gjendje të flisni me shumë qartësi dhe jeni objektivë dhe konkretë kur duhet të gjykoni ose vlerësoni qëndrimet tuaja!

Ke parë fytyrën e një gruaje

Mister, padukshmëri, pamundësi hetimi. Këto mund t’ju duken si fjalë të pakuptimta (rrini të qeta, nuk janë), por energjia juaj femërore e merr forcën prej tyre! Këto cilësi janë ato që kontribuojnë në themelin e thelbit tuaj të vërtetë femëror. Ndoshta ju nuk e dini ende se mënyra juaj e të bërit të gjërave shihet në një mënyrë veçanërisht “kriptike” nga të tjerët. Njerëzit janë edhe të magjepsur edhe të shqetësuar nga ju. Arsyeja është se ju ndoshta nuk ndani shumë nga jeta juaj dhe sigurisht jo me shumë njerëz!

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Hapet klinika juridike në UT

Story i radhës

Rusia planifikon sulme raketore nga deti

Të fundit nga