9 arsye pse meshkujt tradhtojnë femrat që duan

Është shumë më e lehtë të nisësh një lidhje, sesa ta mbash në këmbë me kalimin e kohës, dhe ndër shkaqet e ndarjeve është edhe tradhtia, kryesisht të meshkujve, edhe nëse më vonë rrëfejnë se i duan femrat. Por, pse ndodh kjo?

Pse tradhtojnë meshkujt?

Ata po përjetojnë një krizë të dytë adoleshente

Edhe pse janë rritur, disa meshkuj nuk piqen kurrë. Mentaliteti i tyre është ende plot teka dhe ide fëminore.

Ata janë mësuar të gënjejnë

Disa burra priren të tradhtojnë sepse nga natyra ata janë në gjendje të gënjejnë dhe të manipulojnë. Të tjerët më pas gjejnë kënaqësi duke luajtur me ndjenjat e grave.

Kërkoni vetë-afirmimin tuaj

Ata që kanë më shumë marrëdhënie shpesh e bëjnë këtë nga egoja e pastër. Pra, ai mashtron për të pohuar vetëvlerësimin e tij dhe mbi të gjitha burrërinë e një burri alfa.

Ata heqin dorë nga vullneti për të vazhduar një marrëdhënie

Shpesh një marrëdhënie dashurie mund të vuajë nga një rënie e dëshirës, meshkujt ndonjëherë nuk mund të ndihen më të tërhequr nga partnerja e tyre.

Ata kanë një predispozitë të natyrshme për pushtime

Kur monotonia mbizotëron në jetën e një çifti, ka dy rrugë që mund të ndiqen. Ose përpiqeni të rigjallëroni marrëdhënien ose kërkoni burimin tuaj të eksitimit dhe emocioneve diku tjetër.

Për etjen për liri dhe gatishmërinë, për të mos u përkushtuar seriozisht

Disa burra mund të kenë një prirje të fortë drejt lirisë, e cila gjithashtu ndërhyn në marrëdhëniet e tyre, kështu që ata përfundojnë duke tradhtuar gratë.

Ata kërkojnë më shumë vëmendje

Kur një lidhje ka zgjatur për një kohë të gjatë, është e mundur që një grua të përfundojë duke lënë pas dore partnerin e saj duke u bërë dorështrënguar në dashuri dhe fjalë të ëmbla.

Për mungesë të “vetëkontrollit”

Një mashkull mund t’i ekspozohet tundimit disa herë në ditë, por ndryshimi është se disa prej tyre janë të prirur të dorëzohen në rastin e parë për të tradhtuar.

Ata kanë një varësi ndaj vetes

Edhe pse dëshira për veten është një kërkesë krejtësisht normale tek njerëzit dhe njeriu mëson të zbutet me kalimin e viteve, mjerisht ky nuk është rasti me disa burra.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Protestat, MPB kërkon ndihmë në identifikimin e huliganëve (FOTO)

Story i radhës

Afrika e Jugut bën arrestime për 21 vdekjet e pashpjeguara të adoleshentëve në tavernë

Të fundit nga