10 shenja nga të cilat kuptojmë se jemi vërtet të dashuruar me të

Na pëlqen shumë apo jemi vërtet të dashuruar me të? Askush nuk mund të hyjë në mendjet dhe zemrat tona dhe të na zbulojë natyrën e vërtetë të ndjenjave tona, përveç vetvetes. Ka disa sinjale se ne mund të shkojmë dhe t’i kërkojmë në emocionet tona dhe në sjelljet tona, të afta për të zbuluar thellësinë e ndjenjave që ndjejmë. Ja pra të dhëna nga të cilat mund të kuptojmë nëse e jona është dashuri e vërtetë.

Do të donim të dinim gjithçka për të – Nuk mjaftohemi me një histori të shkurtër: do të donim të dinim edhe detajet më të vogla

Ne priremi ta inkurajojmë dhe ta mbështesim atë kur ai na tregon një aspiratë ose një ëndërr – Kur jeni i dashuruar me dikë, së pari duam që ai të jetë i lumtur dhe i suksesshëm. Nëse instinktivisht ndihemi të prirur ta mbështesim dhe ta inkurajojmë me çdo mjet që të angazhohet për arritjen e qëllimeve të tij, kjo do të thotë se ne e duam atë.

Ne jemi pranë tij në kohë të vështira – Kohët e vështira janë kur i njeh miqtë e vërtetë. Nëse edhe vështirësitë e tij nuk na trembin, por e bëjnë atë edhe më të çmuar në sytë tanë, nuk ka dyshim: kjo është dashuria.

Ne bëjmë çmos për ta bërë atë të buzëqeshë –Nuk mund të kalojmë një pasdite pa na lënë të jetojmë, qoftë edhe vetëm me një sms, për të zbuluar se si shkoi dhe si shkoi ai takimi i saj i rëndësishëm.

Ne e pranojmë ashtu siç është – Na pëlqen për pikat e forta dhe gjithashtu për të metat e tij. Përkundrazi: kush tha se janë defekte?

Kemi kënaqësinë të takojmë njerëzit që janë të rëndësishëm për të – Qofshin miqtë vëllazëror, të afërmit dhe anëtarët e familjes, ne jemi gjithmonë shumë të lumtur kur ai na fton të jemi së bashku me njerëzit që janë të dashur për të. Nëse ato janë të rëndësishme për të, janë të rëndësishme edhe për ne.

Kur jemi me të e gjejmë veten të mbrojtur -Kur jemi bashkë dhe merremi me tema të ndjeshme dhe të rëndësishme, ne e gjejmë veten të mbrojtur ndaj tij.

Mund ta marrim gjithnjë si të mirëqenë –Çfarëdo që ai bën për ne na befason dhe na emocionon si një dhuratë dhe nuk mund të mos i tregojmë. Edhe gjestet e vogla na mbushin me mirënjohje. Nga ana jonë, ne përpiqemi të bëjmë të njëjtën gjë ndaj tij.

Ai është miku dhe këshilltari ynë më i mirë– Në një situatë vështirësie ose dyshimi, ai është personi i parë që kërkojmë mbështetje dhe këshilla. Dhe, në këmbim, ne përpiqemi të jemi të njëjtë për të.

Ne zbulojmë se ai është prioriteti ynë – Kjo nuk do të thotë se ne nuk mendojmë për të tjerët përveç tij dhe se jemi gati të bëjmë gjithçka për të kënaqur çdo dëshirë të tij.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Ozil merr vendimin për të ardhmen

Story i radhës

U jepte informacione rusëve për pozicionet e ukrainasve, arrestohet burri në Zaporizhzhia nga Shërbimi Sekret i Ukrainës

Të fundit nga