Скопјанецот Златко Пијаковски  стана милионер со МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ вреден 1.594.028,00

Во најновата среќна приказна на Видеолотарија Касинос Австрија се најде и Златко Пијаковски кој освои МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ вреден 1.594.028,00.

Златко Пијаковски од Скопје го збогати семејството среќни добитници на Видеолотарија Касинос Австрија. Тој стана милионер благодарение на МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ добивката вредна 1.594.028,00 денари. Добитно место е локацијата на Златна копачка во Ново Село.

Златко ни раскажа дека уште не може да поверува дека тој освои МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ. Секогаш игра една игра, а оваа одлука дефинитивно се покажа како исправна, бидејќи играта Shining crown му ја обезбеди посакуваната добивка. И досега имал помали добивки, но оваа е најголемата. Со парите ќе се потруди да си ги реализира своите желби.

Забавата со видеолотариските игри на среќа на Видеолотарија Касинос Австрија продолжува и во месец јули. Ние сме подготвени да споделиме уште многу среќни приказни како оваа на Златко Пијаковски од Скопје.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдогворно #VLTmk #VLT #Shiningcrown

Story i mëparshëm

LDK sot mban Kuvendin Zgjedhor të Forumit të Gruas

Story i radhës

Zjarrfikësit përpiqen të shuajnë zjarret në Portugali dhe Spanjë

Të fundit nga