Реконструирани тоалетите во градинката „13 Ноември“

Целосно се рекноструирани детските тоалети во градинката „13 Ноември“ во општина Центар.

Градоначалникот Герасимовски лично се увери дека се работи за квалитетна реализација на овој проект.

„Воедно, во програмата за 2022-ра година предвидена е и целосна реконструкција на фасадата и кровната конструкција, со што решаваме уште еден голем проблем, а децата ќе добијат уште подобри услови за престој во оваа центарска градинка“, напиша тој на Фејсбук.

skopjeinfo.mk

Story i mëparshëm

Nga e premtja pritet stabilizim i motit, të shtunën temperatura deri në 13 gradë

Story i radhës

Д-р Петличковски нов претседател на Комисијата за заразни болести, д-р Мехмедовиќ портпарол

Të fundit nga