Zëvendësministri i Kulturës Daim Luçi uroi mësuesit me rastin e 7 Marsit

Zëvendësministri i kulturës, Daim Luçi përmes një postimi në profilin e tij në FB ka uruar mësimdhënësit shqiptarë. Lupi ka shkruar një thënie të rilindasit Sami Frashëri i cili kishte shkruar:

” Nëse do të mbjellësh për një vit, mbill misër e grurë. Nëse kërkon që të mbjellësh përgjithmonë, mbill arsim e kulturë”

Story i mëparshëm

Arsovska: Sallë Universale do të ketë dhe shkupjanët do të krenohen me të

Story i radhës

Veterani i arsimit përlotet deri sa këndon për festën e mësuesit

Të fundit nga