Zbuloni një gënjeshtar brenda pak sekondave me këto 5 mënyra

Një nga gjuhët më të kuptueshme është ajo e trupit. Sipas një studimi të bërë ju mund ta dalloni nëse dikush po ju gënjen vetëm me anë të gjuhës së trupit të tij, se si ai lëviz apo vepron.
Më poshtë ju sjellim 5 gjestet më të kuptueshme kur dikush po ju gënjen sipas ‘Bright Side’:

Kafshojnë shpesh buzët e tyre.

Njerëzit që gënjejnë e kanë të vështirë të flasin, sepse goja e tyre thahet dhe herë pas here kafshojnë buzët duke treguar në një formë gjendjen e tyre aktuale.

I lëvizin shpesh sytë e tyre.

Psikologët pohojnë se një njeri që gënjeshtarët nuk mund të mbajnë kontakte me sy për një kohë të gjatë.

Kufizojnë lëvizjet e tyre.

Gënjeshtarët përpiqen të kufizojnë veprimet e tyre për të treguar se janë të përqendruar dhe të vërtetë në atë që thonë.

Mbajnë objekte rreth tyre.

Kur dikush është duke gënjyer, ata ndihen të ndjeshëm dhe dëshirojnë të duken më të qëndrueshëm. Gënjeshtarët mund të mbajnë objekte të ndryshme që i ndihmon ata të ndihen të sigurt.

Largohen pak nga ju duke krijuar një distancë.

Nëse një person largohet prej jush, kjo mund të thotë se ata po përpiqen të fshihen nga diçka që i bën ata të pakëndshëm.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Edwini, reperi që do rritë nivelin e hip hopit shqiptar

Story i radhës

Ndalojnë reshjet e borës në Kukës, të gjitha rrugët janë të hapura

Të fundit nga