Vendet që s’do të kenë rrymë këto tri ditë, ky është orari i ndërprerjeve

KEDS ka njoftuar se për shkak të punimeve në rrjet do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike gjatë ditëve të ardhshme.

Në njoftimin e KEDS thuhet se punime të domosdoshme për siguri të sistemit do të kryen në disa qytete të Kosovës.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

12.03.2022

Pejë

Punime nga palët e treta

1.

TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Agrokosova (kodi: 50000007) prej 11:30 deri në ora 16:30

Vendet: Fabrika e bukës, Rruga e Hekurudhës, Agrokosova, Elkosi Te Ceket, Motohia Remont, Deminerët, Kristali, Pularia, Kolonia e Sheqeranës, Elkosi te ETC, Buçuku, Gacaferi dhe Tyrbja.

Arsyeja: Realizimi i sistemit hyrje/dalje i tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Rahoveci (kodi: 30000015) prej 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I dhe  Tulltorja II.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

Mitrovicë

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehen TS-et:

Dalja 10 kV Likovci (kodi: 74000001) prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 13:00-16:00

Vendet:  Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë, Tushillë, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit, në projektin Feeder 3 – LOT 22.

Gjakovë

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kijeva (Kodi: 82082007)  prej orës 09:00  deri në ora 21:00

Vendet: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë dhe Stapanicë.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit dhe ndarësit.

13.03.2022

Gjakovë

Punime në projekte investive

1.

NS 35/10kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Beci (Kodi: 80080010) prej 09:00 -09:30 dhe 17:00-17:30

Vendet: fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunari, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq dhe rruga Mark Malota (një pjesë).

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

NS 10/0.4kV të cilët do të mbesin pa tension prej orës 09:00 deri në ora 17:30

NS 10/0.4kV TS SOPOT 2 (kod: 80080010020)

NS 10/0.4kV TS SOPOT (Kodi: 80080010285)

Vendet: Një pjesë e Sopotit.

Arsyeja: Instalimi i rrjetit të ri dhe demontimi i rrjetit ekzistues.

14.03.2022

Pejë

1.

NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Isniqi (kodi: 53000008 ) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Fshati Isniq.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar dhe i shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm.

Gjakovë

1.

TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

LP 10kV Qyteti I (kodi: 82000003 ) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: rrugët: 486 Xhelal Hajda-Toni, 487 UÇK-së, 489 Avdullah Bugari, 490 Gëzim Hamza-Piktori, 492 Agom Çelaj, 493 Hasan Prishtina, 495 Dëshmorët e Pashtrikut, 496 Mexhit Mustafa, 503 Skënder Rexhepi, 504 Eshrafedin Kastrati, 505 Sadedin Hajda, 506 Milaim Krasniqi, 508 Xhafer e Samir Nurkasa, 509 Gëzim Mullaabazi, 510 Bujar Thaqi, 511 Migjeni, 512 Ali Sokoli, 514 Bajram Veliu, 516 Vëllezërit Haradinaj, 518 Ilmi Morina, 524 Kuvendi i Lezhës, 525 Kuvendi i Manastirit, 532 Bekim Isma, 536 Mic Sokoli, Feim e Bedrush Gashi, 538 Milaim Morina, 539 Haxhi Zeka, 541 Dëshmorët e Zatriqit, 542 Musë Rahoveci, 543 Dalip Behra, 544 Shkelzen e Luan Krasniqi, 545 Ismail e Besim Gashi dhe 548 Mark Sopjani.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar në TS – 10/04 kV Rahoveci 16 nga 400 kVA në 630 kVA.

2.

TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

LP 10kV Shkoza (kodi: 82000009) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Rrugët: 486 Xhelal Hajda-Toni, 490 Gëzim Hamza – Piktori, 497 Shkelzen Krasniqi, 498 Xhevat e Alajdin Elshani, 499 Mustafë Ibishi dhe 2 konsumatorë fshatit Shkozë dhe 21 konsumatorë komercial.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, shtrëngimi i përçuesve, verifikimi i vajt dhe shtimi i vajit në TS 10/0.4 kV.

Prizren

1.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Restelica (kodi: 30036002)  prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, revizion në LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

Gjilan

1.

Nga NS 35/10kV Artanë do të ndërprehet:

LP 10kV Kolonija e vjetër (kodi: 60024001)  nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Fshatrat: Jasanovik, Kllobukar (një pjesë), Koloni, Koloni e Vjetër, Koloni e Re, Plavica (një pjesë) dhe Tullar (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i shtyllë së tensionit të mesëm, përforcimi i rrjetit.

2.

Nga NS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

LP 10kV Stublla (kodi: 61067001 )  nga ora 11:00 deri 12:00

Vendet: fshatrat: Gërnçar, Gjylekar (një pjesë), Goden (një pjesë), Lubishtë (një pjesë), Podgorc, Ramnishtë, Stubëll e Epërme, Stubëll e Poshtme dhe Vërbovc.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Nga NS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

LP 10kV Smira  (kodi: 61067006 )  nga ora 11:00 deri 12:00

Vendet: fshatrat: Drobreshë, Gërmovë (një pjesë), Kabash dhe Smirë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Nga NS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

LP 10kV Gërmova (kodi: 61067003 )  nga ora 12:00 deri 13:00

Vendet: Fshatrat: Gërmovë, Goshicë, Sadovinë e Jerlive dhe Verban.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Nga NS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

LP 10kV Binça (kodi: 61067008)  nga ora 12:00 deri 13:00

Vendet: fshatrat: Binçë, Buzovik, Debelldeh, Kabash, Kolishtë (një pjesë), Ramnishtë, Shushtë dhe një pjesë e rrugës Agim Ramadani.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, shqyrtimi i mbrojtjes rele.

6.

Nga NS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

LP 10kV Vitia (kodi: 61067005 )  nga ora 13:00 deri 14:00

Vendet: rrugët: 11 Marsi (një pjesë), 28 Nëntori (një pjesë), Adem Jashari, Dëshmorët e Kombit, Elena Gjika, Flaka e Janarit, Hafiz Ali Korqa (një pjesë), Hasan Prishtina, Hoxhë Jonuzi, Idriz Seferi (një pjesë), Isa Boletini (një pjesë), Mustafë Koka, Nikolla Teslla (një pjesë), Qerqiz Topulli (një pjesë), Sherif Frangu, Shote Galica (një pjesë), Banesa Euro Abi, Banesa Palma, Banesa Socilae, Viti, Çerçiz Topulli, Flaka e Janarit, Gjilanit (një pjesë), Habib Sejdiu, Xhemajli Ademi dhe një pjesë e fshatit Beguncë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, shqyrtimi i mbrojtjes rele.

7.

Nga NS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

LP 10kV Begunca  (kodi: 61067010 )  nga ora 13:00 deri 14:00

Vendet: fshatrat: Beguncë, Letincë, Lubishtë, Ramnishtë (një pjesë) dhe Vërnakollë (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, shqyrtimi i mbrojtjes rele.

15.03.2022

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kijeva (Kodi: 82082007)  prej orës 09:00  deri në ora 21:00

Vendet: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë dhe  Stapanicë.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit dhe ndarësit.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Protesta për rritjen e çmimeve në Lushnje, procedohen penalisht 13 qytetarë

Story i radhës

Nga autokolonat e blinduara afër Kievit, te përfshirja e çeçenëve në luftime/ Përpjekjet e ushtrisë ruse për pushtimin e Ukrainës

Të fundit nga

AlbanianMacedonianEnglish