Sipas ekspertit, ka shans që po harroni të pastroni një pjesë shumë të rëndësishme të shtëpisë tuaj

Me dyshemetë dhe tavanet që kanë përparësi kur pastroni, është e lehtë të hiqni dorë nga një pjesë e rëndësishme e shtëpisë tuaj: elektronika.

Elektronika është praktikisht kudo, por shumë njerëz harrojnë t’i bëjnë asaj një pastrim të mirë herë pas here, zbulon një ekspert pastrimi.

Ju mund të tronditeni kur dëgjoni se sa baktere jetojnë në pajisjet tuaja elektronike.

Telefonat

Së pari, telefoni juaj celular thuhet se përmban 25,127 mikrobe për gjashtë centimetra katror, ​​por ato mund të fshihen lehtësisht duke përdorur një leckë mikrofibër me një përzierje prej 60 për qind ujë dhe 40 për qind alkool izopropil.

Kompjuterët

Ju gjithashtu do të dëshironi të fshini herë pas here zyrën tuaj të shtëpisë, ku tavolina juaj thuhet se mund të strehojë 10 milionë mikrobe marramendëse.

Për të pastruar monitorët tuaj, përdorni një leckë mikrofibër të lagur me një përzierje uji të ngrohtë dhe një pikë sapuni për enët, më pas përdorni një leckë të thatë për të fshirë çdo papastërti ose njollë të mbetur.

Tastiera dhe mausi juaj përdoren shumë, kështu që ju duhet t’i pastroni për të mbajtur larg mikrobet. Ju gjithashtu mund të fshini mausin duke përdorur alkool dhe t’i thani të dyja pajisjet elektronike me një leckë mikrofibër.

Ekranet televizorit

Ekranet e televizorit mund të pastrohen me të njëjtën metodë si monitorët e kompjuterit: duke përdorur një leckë mikrofibër me ujë të ngrohtë dhe sapun enësh.

Sidoqoftë, duhet të keni kujdes më të madh me telekomandën e televizorit. Së pari, hiqni bateritë dhe më pas përdorni ajër të kompresuar për të hequr mbeturinat nga të çarat. 

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Medvedevi e mposht Aguer-Aliassimen

Story i radhës

Danimarka planifikon të heqë kufizimet në shkurt

Të fundit nga