Silvio Gonzato emërohet si ambasador i BE-së në Shqipëri

Silvio Gonzato është nominuar si ambasador i BE-së në Shqipëri, i cili merr zyrtarisht detyrën më 1 dhjetor 2023.

Gonzato ka shërbyer më parë si Zëvendës Ambasador i Delegacionit të BE-së në Kombet e Bashkuara në Nju Jork.

Ai ka shërbyer më parë si Drejtor për marrëdhëniet ndërinstitucionale, koordinimin e politikave dhe diplomacinë publike në EEAS.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Francë, anëtarët e qeverisë nuk do të përdorin aplikacionet Telegram, WhatsApp dhe Signal

Story i radhës

Kurti: Synojmë që deri vitin 2030 industria e Kosovës të transformohet në një industri të integruar globalisht

Të fundit nga