Si do të fillojë mësimi në gjysmëvjetorin e dytë? Ky është vendimi i Qeverisë

Qeveria në seancën e sotme vendosi që mësimi në arsimin fillor dhe të mesëm të vazhdojë me prezencë fizike të nxënësve më 1 shkurt.

Ky vendim është marrë në bazë të mendimit të Komisionit për Sëmundjet Infektive dhe në përputhje me rekomandimet e UNICEF-it dhe Qeveria bën thirrje për respektim dhe zbatim të vazhdueshëm të protokolleve për mësimdhënie me prezencë fizike.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Ka interpretime të ndryshme: Zbuloni kuptimin e orës fikse

Story i radhës

Bashkia e Shkupit siguron transport të organizuar për nxënësit dhe studentët me aftësi të kufizuara deri në shkolla dhe fakultete

Të fundit nga