”Shteret” Kasami, në mungesë të ideve – realizon projektet e nisura nga BDI-ja

Kryetari i degës së BDI-së në Tetovë, Faton Ahmeti, është shprehur qartë se Bilall Kasami po lëvdërohet me projektet të cilat nuk janë të tij dhe po i përvetëson ato.

Këto janë disa nga projektet të cilat Ahmeti i ka cekur:

Ndërtimi i fazës së parë të bulevardit “Blagoja Toska” , me mjete të siguruara nga programi TAV, si dhe mjete në vlerë prej 500.000 euro për ekspropriim të pronave të qytetarëve,

-Ndërtimi i pishinës shkollore në Tetovë- projekt i realizuar nga Agjencia e Rinisë dhe Sportit,

-Ndërtimi i shëtitores së lumit Shkumbin, projekt ky gjithashtu i realizuar nga mjetet e ridestinuara nga programi TAV Maqedoni,

-Furnizimi dhe vendosja e kontejnerëve gjysmënëntokësorë në 31 lokacione brenda qytetit, si dhe furnizimi i 2 kamionëve të specializuar për bartjen e hedhurinave – projekt ky në vlerë prej 28 milion denarësh, të siguruara nga granti i Bankës Botërore,

-Ndërtimi i shumë rrugëve në qytet, si që janë: rruga “Straso Pinxhur”, “Jane Sandanski “dhe “Sami Frasheri”, që janë investime infrastrukturore të planifikuara, projektuara dhe të buxhetuara nga Bashkimi Demokratik per Integrim,

Kryetari aktual i Tetovës, Bilall Kasami në mungesë të ideve dhe planeve për zhvillimin e qytetit e gjithashtu edhe në mungesë të njerëzve kompetent, vjedh idetë e BDI-së duke i promovuar tek qytetarët si ide autentike.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Meta: Nga 25 korriku, do të bëj më shumë për Kosovën

Story i radhës

SHBA-ja paralajmëron për një kërcënim të mundshëm sigurie në Shqipëri

Të fundit nga