Shkup, shpërndarësi i drogës arrestohet në një klub nate

Në klub nate në Shkup, nga ana e nëpunësve policorë të Njësitit të Policisë Intervenuese nga liria është privuar B.T. (24).

Nga Shkupi tek i cili është gjetur dhe është sekuestruar materie e bardhë në gjendje pluhuri dhe një makinë thërmuese me marihuanë.

Nga Ministria e Punëve të Brendshme theksojnë se kundër B.T.

Do të parashtrohet kallëzim adekuat pas dokumentimit të rastit.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

CDC: Vazhdon përhapja e Omicron-it në SHBA, vaksina mjeti më i mirë mbrojtës

Story i radhës

Britania akuza Rusisë: Përpjekje për qeveri ‘kukull’ të Moskës në Ukrainë

Të fundit nga