Shkup, 172 gjoba për shkelje të rregullave në trafik

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) njofton se gjatë ditë së djeshme vetëm në territorin e Shkupit janë shqiptuar 172 gjoba për shkeljeve të rregullave në trafik. Prej tyre: 31 për tejkalim të shpejtësisë, 22 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, ndërkohë që u janë shqiptuar edhe 18 gjoba këmbësorëve.

Sipas MPB-së janë shqiptuar dhe 8 gjoba për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 5 për ngasje të makinës në gjendje të dehur, 7 për kalim në të kuqe në semaforë dhe katër gjoba u janë shqiptuar motoçiklistëve

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Kanadaja propozon ngrirje të pronësisë për pistoleta

Story i radhës

Vetoja e Bullgarisë, krijon “përplasje” pro dhe kundër në Maqedoni dhe Bullgari

Të fundit nga