Shenjat më perfeksioniste të zodiakut…

Kur bëhet fjalë për perfeksionizmin, këto shenja janë fanatike për të arritur në çdo moment gjendjen perfekte!

Luani

Për Luanët, çdo gjë duhet të jetë në gjendje perfekte, pavarësisht situatës, pasi priren të hartojnë një plan përfundimtar për suksesin e tyre. Përveç kësaj, ata kërkojnë vazhdimisht përmbushjen e tyre personale. Si rezultat, ata përfundojnë duke marrë shumë kritika kur gjërat nuk shkojnë sipas planeve të tyre. Autokritika e Luanit është barra e tij, pasi ai vazhdimisht synon perfeksionizmin në gjithçka.

Virgjëresha

Kjo shenjë është mishërimi i perfeksionizmit dhe sigurisht “mbreti” i autokritikës. Njerëzit e Virgjëreshës dallohen nga perfeksionizmi dhe vetëkritika, tavolina e tyre është gjithmonë e organizuar, apartamenti i tyre është vazhdimisht i përsosur, pasi ata jetojnë në kërkim të vazhdueshëm të pastërtisë dhe organizimit, si dhe planeve të reja, mënyrave të reja për të përmirësuar organizimin e tyre, në këtë mënyrë ata janë jashtëzakonisht kërkues ndaj vetvetes, në të gjitha aspektet. Metodik dhe analitik, përfaqësuesit e kësaj shenje, me tejkalimin e autokritikës së tyre, janë gjithmonë në rrezik të zhvillimit të ankthit, pasi ekziston presioni i një kërkese të pafundme për përsosmëri të vetes.

Peshorja

Meqenëse ata që janë Peshore trashëgojnë një perfeksionizëm të ndryshëm nga vëllezërit e tyre të zodiakut, perfeksionizmi i Peshores funksionon si një mbrojtje, një mburojë kundër kritikës. Ideja e kësaj sjelljeje funksionon si një mbrojtje kundër konfliktit për shkak të natyrës së saj të ndjeshme. Në kërkim të vazhdueshëm të ekuilibrit, Peshoret intuitive dhe të kujdesshme preferojnë vetëkritikën sesa të kritikohen nga të tjerët dhe perfeksionizmi i tyre është solid.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Parashihet borë e madhe e erëra, anulohen 2 mijë e 800 fluturime në SHBA

Story i radhës

Shkëlqen Ernest Muçi

Të fundit nga