Rirregulloni shtëpinë tuaj: Qe si t’i varni gjërat pa përdorur gozhda!

Ky shirit nuk është vetëm shirit vetëngjitës! Ka mënyra të panumërta për ta përdorur atë!

Është një shirit i fuqishëm silikoni që mund ta pritni në copa sa të dëshironi.

Tani është koha e duhur për të organizuar dhe rregulluar gjërat në shtëpinë tuaj ashtu siç nuk mund të bënit më parë, sepse nuk kishit kohë.

A e dini se çfarë mund t’ju ndihmojë të varni disa gjëra më të vogla pa shpuar muret dhe përdorur gozhdë?

– për të rregulluar skajin e tapetit që ngrihet vazhdimisht dhe të bën të pengohesh në të
– për gjëra më të lehta si kupa plastike për furça dhëmbësh dhe të ngjashme
– për stilolapsa në mënyrë që gjithçka të jetë në një vend dhe që të mos zënë vend në tavolinë
– për të varur mjetet më të lehta që përdorni nëse keni një punëtori
– në makinë për të varur telefonin për ta përdorur më lehtë që mund të aktivizoni altoparlantin

Vetitë mbeten të pandryshuara edhe në temperatura shumë të larta dhe të ulëta. Dhe më e rëndësishmja, nuk dëmton muret ose asnjë sipërfaqe tjetër në të cilën ngjitet.

Nuk keni më nevojë të bëni vrima në mur për çdo gjë të vogël. Ruani ato me këtë shirit. 

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Lajm i keq për Xherdan Shaqirin

Story i radhës

Ekziston filozofia rugoviane

Të fundit nga